News & Articles

September 17, 2018

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ARTISAN ΑΠΟ EQUIPE. ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 13.2Χ13.2cm ΚΑΙ 6.5X20cm ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

September 17, 2018

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ EQUIPE, ART NOUVEAU, ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 20Χ20cm, ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ.

January 19, 2017

«Big Competition» Winners

October 26, 2016

Τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους επισκεφθήκατε το περίπτερό μας στην έκθεση «Ιδανική Κατοικία» που πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Κρατικής έκθεσης από τις 14-16 Οκτωβρίου, αλλά και για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, σε όλους εσάς που λάβατε μέρος στον διαγωνισμό μας και ομορφύνατε την σελίδα μας στο Facebook με τις υπέροχες selfies σας!

Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους και υπαλλήλους αλλά και όλους τους παράγοντες που χωρίς την παρουσία , την εργατικότητα, την υποστήριξη και τη συνεργασία τους δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή, η διοργάνωση και ο συντονισμός του περιπτέρου μας στη

ν έκθεση «Ιδανική Κατοικία 2...

Βγάλτε selfies φωτογραφίες στο Περίπτερό μας 645 στην Έκθεση Ιδανική Κατοικία που θα γίνει στις 14 -16 Οκτωβρίου 2016 στον χώρο της Κρατικής Έκθεσης, αναρτήστε τις στη σελίδα μας και κερδίστε μοναδικά δώρα όπως δώρο-επιταγές, προσκλήσεις cinema, προϊόντα της εταιρείας μας, διάφορα αξεσουάρ τεχνολογίας κ.α !!

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 14 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου και νικητές θα είναι οι πρώτες 5 φωτογραφίες με τα περισσότερα like!!

...

January 20, 2016

Οι επιφάνειες της σειράς Estuco είναι μια πιστή αναπαραγωγή του στόκου #τσιμέντο, δίνοντάς τους ένα εσωτερικό ρυθμό που είναι αξεπέραστο από άλλα πλακίδια τοίχου.

Η σειρά Estuco του εργοστάσιου Grespania, καθιστά την ιδανική επιλογή για κάθε σχέδιο που επιθυμεί να προσθέσει μια σύγχρονη και κομψή νότα.

Η σειρά ολοκληρώνεται με ορισμένα ιδιαίτερα ανάγλυφα διακοσμητικά πλακίδια, όπως το Wave, Wall και Dots , οι οποίες απεικονίζουν μια ισχυρή αίσθηση της κίνησης, καθώς επίσης και με εντυπωσιακά Kilim and Tapis διακοσμητικά κομμάτια.

 

 

 

January 20, 2016

Το Coverlam είναι ένα πλαστικοποιημένο πλακίδιο πορσελάνης 3ων χιλιοστών πάχους που παράγεται με την ανάμειξη των φυσικών πρώτων υλών, εδάφους και νερού, συμπιεσμένο από ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα και στη συνέχεια ψήνεται σε ένα νέο υβριδικό κλίβανο (φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας), το οποίο μεταξύ άλλων επιτρέπει σημαντικές μειώσεις που πρέπει να γίνουν στις εκπομπές CO2 (διοξείδιο του άνθρακα).
Επιπλέον, το Coverlam δομικά ενισχύεται μέσω ενός πλέγματος από ίνες γυαλιού πάχους 0,5mm προσκολλημένο στο πίσω μέρος, προσδίδοντας τη βέλτιστη μηχανική αντοχή.
Είναι κατασκευασμένο σε διαστάσεις 3mm x 1mm, σε κοπή τύπου rectified και είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών.
Το Coverl...

January 20, 2016

Σε μόνιμη προσπάθειά μας για εξεύρεση αποτελεσματικών και πρωτοποριακών λύσεων για τις τρέχουσες ανάγκες, σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα καινοτόμο προϊόν, το 20MM.

Τα 20MM είναι πορσελανοειδή που αναπαράγουν μια επιλογή από υλικά όπως το ξύλο , τσιμέντο και πέτρα, με πάχος 20 χιλιοστών δίνοντας υψηλότερη αντοχή στη θραύση και μια φυσική εμφάνιση που το κάνει υψηλή σειρά ποιότητας είναι κατάλληλα για εξωτερικές εφαρμογές, όπως ταράτσες , χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων , πισίνες , εγκαταστάσεις στην παραλία , πάρκα και κήπους .

 

Γιατί να επιλέξω αυτό;
Επειδή είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη συντήρηση , είναι αφαιρούμενα και επαναχρησιμοποιήσιμα , είναι ανθεκτικά , αντιολισθητικά , οικολογικά και μακράς διαρκε...

Please reload

Featured Posts

New Competition

September 29, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

September 17, 2018

September 17, 2018

April 24, 2017

January 19, 2017

January 4, 2017

September 29, 2016

January 20, 2016

January 20, 2016

January 20, 2016

Please reload

Archive