News & Articles

August 27, 2015

Μια από τις νέες τάσεις μόδας στην κατηγορία κεραμικών είναι οι print παραστάσεις με θέματα news paper, graffiti, comics ή τυπου τουβλακι.
Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο έχει να επιδείξει η κεραμική βιομηχανία και μπορούν να τοποθετηθούν επιλεκτικά ως διακοσμητικά αναδεικνύοντας κάποιες ιδιαίτερες επιφάνειες ενός χώρου. Αποτελούν ιδανική πρόταση διακόσμησης για μοντέρνα σύγχρονα εμπορικά καταστήματα αλλά και σπίτια.
Σε συνδυασμό με δάπεδα που διαθέτουν την αντίληψη του re-use, τύπου cementi, δημιουργώντας έτσι χώρους πέρα από τους συνηθισμένους.

 

 

 

 

 

 

Μια από τις νέες τάσεις μόδας στην κατηγορία κεραμικών είναι, τα κεραμικά τύπου ξύλο (Rustic) που αποπνέουν ζεστασιά και θαλπωρή σ...

August 27, 2015

Ο Michael R. Golden είναι ένας ταλαντούχος σχεδιαστής με μεγάλη εμπειρία πέρα των 30 χρόνων στον σχεδιασμό κεραμικών, ψηφίδων και γυαλιού με στόχο στα έργα του, την πρωτοποριακή ανέλιξη. Σπούδασε Industrial Design στο Rhode Island School of Design και έχει εργαστεί με κορυφαίες εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου επίσης συμμετείχε στον γενικό σχεδιασμό, στη δημιουργική διαχείριση εκθεσιακών χώρων και στην προώθηση και ανάπτυξη προϊόντων.
Ο Michael έχει μια έμφυτη οπτική αίσθηση για το μέγεθος του ψηφιδωτού κομματιού και τη γενική κλίμακα μιας διάταξης για κάθε χώρο. Συνδυάζοντας τη γενική γνώση της παραγωγής και το πάθος του για τις διεργασίες στο γυαλί, πέτρα, κεραμικά και μεταλλικά, δημιουργεί μοναδι...

August 27, 2015

Κάθε κεραμικό έχει διαφορετικό στυλ και άποψη: λεία και καθαρή επιφάνεια με το Nordland, απλό και μοντέρνο με το Fremont, με τη μορφή ενός κολάζ το Namibe, το Οκινάουα, με αποτέλεσμα σαν καμένο ξύλο και τέλος το Βένετο με κηλίδες και αποχρωματισμό από το πέρασμα του χρόνου στα κανάλια της Βενετίας.

 

 

 

 

 

 

 

August 27, 2015

Ένα κολάζ διαφορετικών γραφικών και χρωμάτων που δημιουργούν μια αρμονία μεταξύ των πλακιδίων που καθορίζει την τελευταία τάση μόδας στον χώρο της κεραμικής βιομηχανίας .

Με σχέδια που φέρνουν στο νου μνήμες του στολισμού που χρησιμοποιούνταν τον δέκατο ένατο αιώνα .
Η αισθητική των πλακιδίων γίνεται κυρίως αναφορά στα διάσημα πάρκα όπως Retiro,Tiergarten ,το Hyde, Stanley,Vondel και Harrow που το κάθε ένα έχει διαφορετικό στυλ και προσωπικότητα έτσι και το Ισπανικό εργοστάσιο Vives Azulejos μας μεταφέρει μέσα στον χρόνο μέσω της υπέροχης σειράς World Parks με 6 υπέροχα διαφορετικά σχέδια.

 

 

 

 

 

 

 

August 27, 2015

Το Coverlam είναι ένα πλαστικοποιημένο πλακίδιο πορσελάνης 3ων χιλιοστών πάχους που παράγεται με την ανάμειξη των φυσικών πρώτων υλών, εδάφους και νερού, συμπιεσμένο από ένα τεχνολογικά προηγμένο σύστημα και στη συνέχεια ψήνεται σε ένα νέο υβριδικό κλίβανο (φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας), το οποίο μεταξύ άλλων επιτρέπει σημαντικές μειώσεις που πρέπει να γίνουν στις εκπομπές CO2 (διοξείδιο του άνθρακα).
Επιπλέον, το Coverlam δομικά ενισχύεται μέσω ενός πλέγματος από ίνες γυαλιού πάχους 0,5mm προσκολλημένο στο πίσω μέρος, προσδίδοντας τη βέλτιστη μηχανική αντοχή.
Είναι κατασκευασμένο σε διαστάσεις 3mm x 1mm, σε κοπή τύπου rectified και είναι διαθέσιμο σε μια ποικιλία σχημάτων και μεγεθών.
Το Coverl...

Please reload

Featured Posts

New Competition

September 29, 2016

1/6
Please reload

Recent Posts

September 17, 2018

September 17, 2018

April 24, 2017

January 19, 2017

January 4, 2017

September 29, 2016

January 20, 2016

January 20, 2016

January 20, 2016

Please reload

Archive
Please reload

© 2021 Markou Bros Ltd Desinged by M&MDesigns

  • Facebook Clean
  • Pinterest - White Circle
  • Twitter Clean
  • Instagram - White Circle
  • Google+ Clean