top of page
Search

New Ceramic Trends


Μια από τις νέες τάσεις μόδας στην κατηγορία κεραμικών είναι οι print παραστάσεις με θέματα news paper, graffiti, comics ή τυπου τουβλακι. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ότι πιο σύγχρονο και μοντέρνο έχει να επιδείξει η κεραμική βιομηχανία και μπορούν να τοποθετηθούν επιλεκτικά ως διακοσμητικά αναδεικνύοντας κάποιες ιδιαίτερες επιφάνειες ενός χώρου. Αποτελούν ιδανική πρόταση διακόσμησης για μοντέρνα σύγχρονα εμπορικά καταστήματα αλλά και σπίτια. Σε συνδυασμό με δάπεδα που διαθέτουν την αντίληψη του re-use, τύπου cementi, δημιουργώντας έτσι χώρους πέρα από τους συνηθισμένους.

Μια από τις νέες τάσεις μόδας στην κατηγορία κεραμικών είναι, τα κεραμικά τύπου ξύλο (Rustic) που αποπνέουν ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο σας . Έχει όλη την ομορφιά του ξύλου με επιπλέον προτερήματα την άριστη ποιότητα, τη μεγάλη αντοχή στην επιφάνεια του κεραμικού κατά την διάρκεια του χρόνου.

Μια από τις νέες τάσεις μόδας στην κατηγορία κεραμικών είναι, τα κεραμικά τύπου Rustic που επιστρέφουν στις ζωές μας με μια λεπτή μίξη του παλιού αλλά και του συγχρόνου design που ξεπερνά τους χρονικούς ορίζοντες διακόσμησης μπάνιου, σαλονιού και κουζίνας . Η εταιρεία μας, ¨ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΡΚΟΥ ΛΤΔ¨ διαθέτει μια τεράστια γκάμα χρωμάτων και σχεδίων που εύκολα μπορούν προσαρμοστούν στις διαστάσεις κάθε χώρου όσο μεγάλος ή μικρός και εάν είναι


27 views0 comments

Recent Posts

See All

Icon

bottom of page